Autentik Top Lista

 

Ukupno: 777

Danas: 5

Juče: 104

 

  Dobrodošli na zvanični sajt

Atletskog kluba "VOŽD"

Kao što svako mesto, svaki dan, svaki čovek ima svoju priču tako i ovaj klub ima svoju priču. Mi vas pozivamo da ovde, putem staza, trka, skokova, takmičenja, priprema, rezultata, druženja i predivnih ljudi upoznte priču jednog, ne sasvim tako običnog, atletskog kluba!

news image

Finale Kupa Srbije [ 2024-06-03 ]

Poteklog vikenda u Kraljevu 26.maja odrzano je Prvenstvo Srbije na10000m na stazi. U veoma jakoj konkurenciji nas dugoprugas Alekandar Jovanovic zazuzeo je 3.mesto i osvoji bronzanu.medalju. On je u dogovoru sa svojim trenrem Slobodanom Miricem ispostavo svaki dogovor oko prolaznih vremena i tako se okitio medaljom. Ovo je Aleksandrova prva Drzavna medalja i ovo je jos veca motivacija za njega da sledece godine napadamo zlato rekao je trener Miric. Aleksandru je ovo tek druga atletska sezona tako da je i ovo sam njegov pocetak. Subota 1.jun Aleksandar Jovanovic je tracao na Finalu Kupa Srbije na 5000m i zauzeo 4.mesto sa novim licnim rekordom u vremenu od 15:56,68. Ovo je njegova prva trka na stazi i prvi put istrcao ispod 16 minuta. Sledeca trka je 29.juna na Drzavnom prvenstvu za seniore. Pored Aleksandra,na finalu kupa su se kfalifikkvali Tijana Djurdjevic na 100m 12.mesto, Aleksa Stefanovic i Miodrag Stankovic bacanje kugle 11. i 12. mesto. Stefan Popovic 400prepone 12.mesto kao i na kraju obe muske stafeta 4x100 i 4x400 gde su zauzeli 5.mesto.


EKCIKLOPEDIJA JUGOSLOVENSKE ATLETIKE

Najznačajnija kjiga o atletici koja se ikada pojavila na jugoslovenskom prostoru kao rezultat 30-godišnjeg rada naše trenera i najjačeg jugoslovenskog atletskog publiciste Ljubiše Gajića. Kapitalno delo štampano je na 528 stranica velikog formata i sadrži 2.800 odrednica i 2.500 ilustracija u koloru. Izuzetna grafička oprema čini ovu knjigu veoma lepim i praktičnim poklonom! Cena knjige je 3.000 dinara, na tri naručena primerka četvrti besplatan!
GODIŠNJAK 2020

Deseti, jubilarni Godišnjak AK Vožd kao i uobičajeno na 16 stranica formata A5 daje pregled rada u 2020. godini. Na naslovnoj strani je Marija Stojadinović, državna prvakinja u troskoku. Izveštaj o proslavi 60-godišnjice kluba kao i in memoriam zaslužnim članovima Stoletu Đorđeviću i Boško Zdravkoviću nalaze se unutra. I ovaj jubilarni Godišnjak napravio je i opremio Ljubiša Gajić. Može se dobiti u klubu, besplatno.

 

   

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik