Autentik Top Lista

 

Ukupno: 787

Danas: 15

Juče: 104

 

  Dobrodošli na zvanični sajt

Atletskog kluba "VOŽD"

Kao što svako mesto, svaki dan, svaki čovek ima svoju priču tako i ovaj klub ima svoju priču. Mi vas pozivamo da ovde, putem staza, trka, skokova, takmičenja, priprema, rezultata, druženja i predivnih ljudi upoznte priču jednog, ne sasvim tako običnog, atletskog kluba!

news image

Bronza za Aleksandra Jovanovića na 10000m [ 2024-05-28 ]

Prvi put u zivotu Aleksandar Jovanović trcao je 10000m na stazi. On je u dogovoru sa svojim trenerom Slobodanom Miricem napravio plan za svaki kilometar. On je taj plan postoavo i tako doso do bronzane medalje u vremenu od 34:17,43. Ovo je Aleksandrova prva drzavna medalja. Mnogo mi je drago sto je osvojio vredno je radio na tome u zadnjih nekoliko godina. On za prestojeci vikend ima Finale kupa Srbije gde ce trcati 5000m. Za sada ima 4.vreme, za samo jednu sekundu je trcoplasirani. Tako da nas ocekuje veoma uzbudljiva i jaka trka. Rekao je njegov trener Miric.


EKCIKLOPEDIJA JUGOSLOVENSKE ATLETIKE

Najznačajnija kjiga o atletici koja se ikada pojavila na jugoslovenskom prostoru kao rezultat 30-godišnjeg rada naše trenera i najjačeg jugoslovenskog atletskog publiciste Ljubiše Gajića. Kapitalno delo štampano je na 528 stranica velikog formata i sadrži 2.800 odrednica i 2.500 ilustracija u koloru. Izuzetna grafička oprema čini ovu knjigu veoma lepim i praktičnim poklonom! Cena knjige je 3.000 dinara, na tri naručena primerka četvrti besplatan!
GODIŠNJAK 2020

Deseti, jubilarni Godišnjak AK Vožd kao i uobičajeno na 16 stranica formata A5 daje pregled rada u 2020. godini. Na naslovnoj strani je Marija Stojadinović, državna prvakinja u troskoku. Izveštaj o proslavi 60-godišnjice kluba kao i in memoriam zaslužnim članovima Stoletu Đorđeviću i Boško Zdravkoviću nalaze se unutra. I ovaj jubilarni Godišnjak napravio je i opremio Ljubiša Gajić. Može se dobiti u klubu, besplatno.

 

   

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik